Eminem’in Efsane Hit Single’ı “WITHOUT ME” DC Comics’in “SUICIDE SQUAD” Filminin Soundtrack Albümünde

Çok yakında çıkacak olan DC Comics’in Suicide Squad filminin “Suicide Squad: The Album”  adında bir soundtrack albümü çıkıyor, ve bu albümde Eminem’in 2002 yılında yayınladığı efsane Without Me şarkısı’da bulunuyor.

  1. Purple Lamborghini [Explicit] by Skrillex & Rick Ross
  2. Sucker For Pain (with Logic, Ty Dolla $ign & X Ambassadors) [Explicit] by Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons.
  3. Heathens by Twenty One Pilots
  4. Standing In The Rain (feat. Mark Ronson) [Explicit] by Action Bronson & Dan Auerbach (of The Black Keys)
  5. Gangsta [Explicit] by Kehlani
  6. Know Better [Explicit] by Kevin Gates
  7. You Don’t Own Me (feat. G-Eazy) by Grace
  8. Without Me by Eminem
  9. Wreak Havoc by Skylar Grey
  10. Medieval Warfare by Grimes
  11. Bohemian Rhapsody by Panic! At The Disco
  12. Slippin’ Into Darkness by War
  13. Fortunate Son by Creedence Clearwater Revival
  14. I Started a Joke (feat. Becky Hanson) by ConfidentialMX


Filmin Fragmanı:

Yazan/Çeviren: Sinan Ateş/Shadyy313